TRIMITE EMAIL LA cluj@voluntariat.ro
SUNA 0264 431 411

PUBLICATII

PUBLICATII

Adopta voluntariatul incluziv

Adopta voluntariatul incluziv

Documentul include recomandari privind metodele de lucru cu tinerii voluntari cu oportunitati reduse.

Ghidul formatorului

Ghidul formatorului

Ghidul este adresat formatorilor ce doresc sa organizeze cursul de formare pe tema managementul voluntarilor tineri cu posibilitati limitate.

Ghidul participantilor

Ghidul participantilor

Ghidul este adresat participantilor la cursul de formare pe tema managementul voluntarilor tineri cu posibilitati limitate.

Manual EVSification

Managementul voluntarilor SEV – manual

Manualul prezinta pasii relevanti pentru un management al voluntarilor eficient, acestia fiind aplicati in contextul proiectelor SEV – Serviciul European de Voluntariat.

EVSification design de training

Managementul voluntarilor SEV – design de curs

Design de curs pe tema managementul voluntarilor SEV dedicat formatorilor ce doresc sa implementeze un astfel de curs (disponibil doar in limba engleza).

Descopera diversitatea prin joc

Descopera diversitatea prin joc

O colectie de activitati pentru copii adunate in cadrul clubului multicultural organizat pentru copiii din scolile din Tureni, Sinpaul si Floresti.

Voluntariat creativ

Voluntariat creativ

O colectie de activitati creative pentru copii generate de voluntarii implicati in programul de animatie clinica din sectii de pediatrie din Cluj-Napoca.

Raport anual 2013

Raport anual 2013

Anul 2013 a fost unul dintre cei mai plini ai Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca, va invitam sa cititi despre activitatea noastra in 2013 in raportul anual.